{0} reviews | Schrijf review

't Glaezen Huys
Antwerpen - Delicatessen- Traiteurszaak- Catering

Opzoek naar een Spaanse of Italiaanse specialiteit? Kom naar 'T Glaezen Huys, U krijgt geen spijt.

Groendalstraat 11
2000 Antwerpen

03 337 20 22
     

'T Glaezen Huys

Delicatessen, Catering en traiteurszaak

't Glaezen Huys is gelegen in een voormalig benzinestation in het gezellige Zurenborg. De locatie werd omgetoverd tot een uniek pand waarin de typische elementen bewaard bleven. 't Glaezen Huys staat garant voor dagverse gerechten, vooral Italiaanse en Spaanse specialiteiten, kazen en fijne vleeswaren, salades en pasta's. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden en artisanale ingrediënten. Het concept is afgestemd op de genieter die houdt van een eerlijke en pure keuken.

 

De zaak is ingedeeld in 2 stukken: de brasserie met 30 zitplaatsen, waar er in de zomer nog 18 bijkomen op het terras. Aansluitend is er de traiteur/delicatessenwinkel, waar alle gerechten kunnen meegenomen worden.

 

De winkel biedt een uitgebreide keuze aan Italiaanse en Spaanse fijne vleeswaren, tapas en bereide gerechten om mee te nemen (pasta's, gratins, visgerechten, stoverijen, ragouts, etc..)

Alle gerechten kunnen ter plekke geconsumeerd worden, of tot 21u afgehaald worden in het shopgedeelte. Ideaal voor de late werkdagen of welverdiende verwenavonden.

Zoekt u een cateraar voor uw lunchvergadering of bedrijfsfeestje? Heeft u een traiteur nodig voor een avondje thuis met vrienden of familie? Wij maken graag uw offerte op maat!

 

'T Glaezen Huys staat altijd garant voor succes!

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route